something about this place

Har äntligen kommit på vad jag vill göra som PA-arbete så är riktigt glad just nu , ska prata med rektorn imorgon för att få reda på om jag får ha det som PA-arbete. Det är helt sjukt att jag redan trött på skolan och jag har gått i två veckor INTE BRA! det enda jag tänker på just nu är helg , jag längtar verkligen till helgen orkar inte med skolan just nu! Idag hade jag en slapp dag i skolan vilket var skönt sen så hade vi ett möte om våran feriepraktik. Vi hade inte precis så mycket och säga och jag förstår inte varför vi hade detta möte. Har utökat min garderob igen med en ny kjol och en stickad tröja, jag borde verkligen rensa mina garderober de går knappt och stänga och jag vet inte ens vad jag har där i .. aja nu ska jag äta mina sista bitar av min choklad och göra lite matte tal, Bye!

i know i will fight for you

har gått min första riktiga måndag och de är garanterat den värsta dagen på veckan eftersom ja går fran halv 9 till klockan 16. Var helt död i skolan idag orkade verkligen ingenting, hade min första matte c lektion idag vi hade nåt test för att se hur mycket vi kommer ihåg från matte a och b kan ju säga att jag inte kommer ihåg någonting! Blev så jävla depp efter skolan så fick med mig en tröja hem , och nu depp äter jag choklad så nu är mitt humör på topp igen! ska ta och börja skriva en uppsats om min resa i italien men jag orkar verkligen inte med den där skiten... tyvär så har ja inte lagt upp nå bilder från italien eftersom jag suger på mobil telefoner och jag vet inte hur man laddar över bilder från min mobil hehe... aja ska kila nu ciao!

fettodag

Jag har inte hunnit uppdatera nåt för jag har bara har stressat hela helgen. Fredag var hur underbart som helst, de var faktiskt så kul som jag hade hoppats på att de skulle vara så jag är sjukt glad att inget gick snett. Vaknade upp igår och var skit bakis hade sovit ca 4 timmar sen skulle jag skynda ner på stan och hämta mina saker sen fixa mig för utgång på kvällen, fattar seriöst inte hur jag orkade. Igår hade jag dock inte lika kul som i fredags , kunde faktiskt ha stannat hemma och vilat upp mig eftersom min förkylning blivit värre... Men men de jag som får lida av det. Jag är sjukt trött idag så har planerat att bara stanna inne fetta mig och kolla på någon bra film eller så, uppdaterar sen ...eller inte!



who run the world?

Hinner inte uppdatera något idag eftersom måste skynda mig ska fixa massa grejjer innan festen , uppdaterar imorgon , CIAO !!


this are the moments i'm going to remember

Har inte hänt så mycket idag , hade ingen skola men drog en sväng till skolan iaf för att prata med min handledare men han var inte där. Jag är redan trött på det här med PA-arbete och jag har inte ens börjat med det, jag har inte ens en fullständig idé om hur jag ska lägga upp arbetet vad de ska handla om osv. Efter mitt skolbesök drog jag ner på stan med Sanna och köpte present till emma sen fika vi på wayne's! Jag och emma har hunnit göra en spotify lista till våran fest och den är riktigt awesome så har vi också hunnit bestämma vad vi ska ha för mat och efterrätt till våran förfest, de kommer bli hur mysigt som helst. Älskar att planera fester, borde faktiskt ta och göra det oftare ;) Nu är jag riktigt taggad och verkligen längtar till fredag hoppas verkligen att de kommer bli hur grymt som helst!




birthday girl

Vart hos farbror doktorn idag, tydligen har jag något virus i kroppen kul,kul! fick ta blodprov , usch! hatar verkligen med nålar och sånt i armarna... handleder,händer,armveck och sånt är känsliga ställen för mig jag hatar att ta sprutor och sånt där kan även tycka de är obehagligt när någon rör mig där. Så jag tycker inte om sprutor , men fick någon host medicin iaf och jag hoppas att hostan kommer gå över.
Men den här dagen är inte en dålig dag (trots mitt besök hos läkaren) eftersom idag fyller Emma 18 år, den efterlängtade åldern!
så grattis till henne igen och jag kommer fira henne ordentligt på fredag eftersom vi har våran efterlängtade födelsedags fest då, längtar lite just nu men måste fixa massor innan det så blir lite smått stressad!



i'm addicted and i just can't enough

Jag kommer nog aldrig få nog av parfymer, vill alltid ha någon ny. Jag är helt beroende av parfymer och tycker jag alltid har för några.  Just nu har jag 10 stycken flaskor och ca 20 såna här små tester flaskor och jag har minst 20 stycken parfymer som jag vill ha med i min lilla kollektion. Jag är alltså helt beroende. Men de är väl normalt hos oss kvinnor vissa är beroende av skor andra av väskor och jag av parfymer eller egentligen av allt som luktar gott. När man har ett beroende som mig så älskar man sidor som nordicfeel.se , seriöst den bästa shopping sidan som finns , om man vill köpa parfym vill säga. Nu har dom äntligen fått in en parfym som jag måste köpa och den kostar bara 265kr för 50ml så jag är lycklig just nu! hoppas den finns kvar till slutet på september bara! så om ni ska handla parfymer handla på nordicfeel så sparar ni någon hundring!



Anna Sui-night of fancy

orkar inte vara sjuk!

Ja jag tror rubriken tar upp hur jag känner just nu... de finns för mycket man måste tänka på nu i skolstarten särskillt i 3an med PA och skit. Men givetvis så ska jag alltid lyckas bli sjuk eller skadad på dom sämsta tillfällena. Var i skolan idag, de var nödvändigt egentligen men eftersom jag inte kunde koncentrera mig fick jag inget ut av det. Efter skolan mötte jag emma på stan vi gick ut och åt sen drog vi till Söderhielmska för att kolla läget. Vi fick lite dåliga besked om att tyvär måste alla vara 18år , och vi har ju bjudit några mindreåriga :( vill så gärna att alla ska kunna komma men de kommer förmodligen inte bli så, men kan inte deppa för det eftersom måste se min födelsedags fest som något positiv och se fram emot den! nu ska jag ta och äta och försöka göra en idé skiss om mitt PA-arbete, C U!



bite me en la boca

Det har varit en ganska seg lördag , träffade Emma på förmiddagen. Har saknat henne något sjukt mycket och det var riktigt skönt att få träffa henne och prata med henne. Annars har jag inte haft så mycket för mig idag. Min hosta har tyvär blivit värre så jag kommer förmodligen inte gå till skolan på måndag.. måste gå till hälsocentralen! fattar inte varför jag blir sjuk hela tiden , de är intre rättvist haha! ska dricka 1000 koppar te med honung nu och krypa ner under täcket... blir förmodligen några Vampire Diaries avsnitt också ;)



i'm afraid that in the end i'll be alone

Denna skoldag var den mest onödiga jag varit med om för att jag har verkligen ingen aning om vad mitt projekt arbete ska handla om.... så hatar jag att jag har mitt jävla projektarbete själv det suger... men den kommer förmodligen handla något om ryssland. Skulle hellre läsa upp till matte E än att ha projektarbete.
Min hosta har bara blivit värre så kommer förmodligen vara tvungen att gå till hälsocentralen på måndag.... fattar inte vad de är med min kropp , den älskar att vara sjuk! Nu ska jag dricka varm te och kolla på transformers de kanske får mig på bättre humör , puss :)



weheartit.com


make it hot

Första skol dagen idag , trodde faktiskt den skulle bli värre än vad den var.... den var faktiskt riktigt bra! Fick mitt nya schema och de är helt perfekt har typ det slappaste schemat jag haft på två år. Och har bra lärare också , speciellt matten trodde verkligen inte att ja skulle få samma lärare i matte som jag hade förra terminen men de fick jag , de fick mig på sjukt bra humör och är lite mer taggad på att läsa matte c nu !
Vi ska tydligen ha någon slags projekt arbetes vecka få se vad de blir.
Idag var jag på stan med Tida , köpte en stickad tröja och första säsongen an vampire diaries. Snacka om glad jag blev när jag hitta första säsongen av VD för 99 kr!! ska ta och laga mat nu , ciao!



but you just found somebody new

sitter och laddar hem massor med filmer nu , har insett hur många filmer jag vill se! Jag och syrran ska ha filmmys vi ska kolla på 127 hours och Black Swan tror jag.
Igår hade jag grillmys med några vänner i skogen, inte okej när man är så förkyld som mig har börjat få jätte ont i mina lungor och i mina njurar! så typiskt mig att bli sjuk när skolan börjar.. Men iaf vi grillade korv ,pratade och sen badade dom andra det var trevligt :) Men nu ska jag och syrran till ica och köpa lite fett till oss , puss!




back home

Kom hem från Italien igår kväll. Haft en helt underbar resa men har endå längtat hem något enormt. Tyvär så har jag lyckats blivit sjuk dom sista dagarna i Italien så den här förkylningen kommer förmodligen hålla i sig ett tag. Jag har haft tillgång till internet i Italien men jag orkade inte uppdatera nåt eftersom jag ville ge den tiden till att prata med mig familj och mina vänner! Jobbet i italien var sjukt jobbigt känns som om jag aldrig mer vill städa i hela mitt liv just nu! jag vill inte heller äta pasta på ett bra tag , har ätit pasta typ varje dag... Festerna i Italien var helt underbara kommer minnas dom för resten av mitt liv... eller ja det jag minns ifrån dom ;)
Ska åka till Tida om ett tag har saknat henne så mycket så ska vi bara prata sen ska vi dra och ha kvällschill i Hemlingby, ciao !



RSS 2.0