this is for your eyes only

kom hem från mora igår , var skönt att komma bort från gävle hade gärna stannat några dagar till !
var på stan med syster idag och har käkat onyttigheter! har fortfarande inte sovit ut sen helgen sov ca 3 timmar söndag/måndag 4-5 timmar måndag/tisdag och typ 6 timmar tisdag/onsdag KUL.. kanske dax att sova ? tror det

de är nåt allvarligt fel på killar......

idiot:
hej vil du sparke meg i skrittet?
du fpr 500 kr pr spark
idiot:
binde meg naken ute å gå?
idiot:
hei kan du låse meg inne i ett bur å g
jag:
men dra åt helvete äckel ! kan låsa in dig i en bur och spränga den om du vill !
idiot:
nei holder med å ha nøkkelen:)
jag:
fattar inte....
idiot:
hva fatter du ikke?
jag:
de ja inte fattar är vad de är för fel på dig !? kollar du på för mycket porr eller ? och lever i någon jävla fantasi värld? den ända bruden som kommer gå med på att göra allt det där är HORA ! ingen tjej som inte får betalt skulle vilja röra dig! eller ja jag tror inte ens dom skulle vilja röra dig om de fick betalt.
idiot:
hehe mange som ikke er horer som gjør det:)
jag:
stackars dom
idiot:
stakkars meg som må sitte naken i bur ute :P
hahah döööör lite , vad äre för fel på killar egentligen ? haha men ja jag är ju i behov av jobb och får ju tydligen 500 kr/spark om jag står och sparkar han i skrevet kanske inte så dåligt ändå , vad tycker ni ?


i hate you so much right now

så jävla irriterad! är arg, trött, fryser håller på att bli sjuk.... jag vill sova men de går inte!!!!!!!!!

kinamat <3

såååååååå fucking bakis , tror aldrig jag mått såhär kände mig full fram till 2 idag typ ... Inte bra! ändå drack jag inte så mycket igår.... tror jag! Var iaf skit kul på goya tror det var mycket folk minns inte så bra haha men vad jag har hört var det mycket folk. Idag var jag på stan och köpte lite smått och gott till mig två blusar och min efterlängtade body butter från body shop! aja nu ska ja äta duscha och sen bege mig till morgaaaan CIAO

i eat boys up

har precis kommit hem efter att käkat mer julmat. Jag måste ha ätit nåt jag inte tål igår för min mage har typ svullnat jätte mycket ser typ ut som om ja är gravid :( svullnaden har gått ner lite nu men igår va de katastrof såg seriöst ut som om ja var gravid i 8e månaden kul liksom..... Aja ska hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll blir det utgång med dom bästa , blir förmodligen goya eftersom cp slick har 20 idag CPPP , aja heeeeeeeeejdå
tida vad gör du med dina ögon på bilderna ? :O har du druckit på den här bilden tro?

äntligen snö!

Varit med emma och köpt choklad har inte ätit det på skit länge men idag kände jag att de var en choklad dag. Vi har bestämt oss för att börja träna efter nyår måste ju jobba på beach bodyn inför USA! Ska inhandla lite fler julklappar idag men människor är ju som galna så vet inte om alla köpt upp allting på stan. Sen ska jag till Tida elller hon hit? fatta inte riktigt för hon svarar ju aldrig den där ungen! aja ska äta mig fet nu och dra ner på stan , hajdo !
inte för att skryta men dom här ställena ska vi åka till....
Orlando Florida


Miami

sist OCH minst vackra key West.

Åhhh kan inte den här lilla tiden bara flyga förbi NUNUNU så jag kan få åka!

so hooked on carmella

Vaknade för ett litet tag sen fortfarande trött. Ska ner på stan sen och julklappshandla med cornelia! har bara lyckats handla två julklappar hittills, men de är bara för att jag inte vet vad jag ska köpa till alla haha man vill ju att dom nära och kära ska bli nöjda ;) aja mot kvällen  ska jag till tida och hon ska sy till min klänning så den sitter perfa , ciao !

sick little game

Har varit stördaste dagen idag! vaknade av att någon skitförsäljare ringer mig, kollar klockan på mobilen men den var helt död så jag drog mig lite i sängen ladda mobilen och ser att ja ligger i sängen men borde befinna mig i skolan på seminarium. stressade som fan för att åka till skolan och äta med vickan , på bussen så spyr någon, skit mysigt sådär före lunch! När ja kommer till skolan tänker jag vad mer kan hända idag? jo jag missar matte provet också för att jag missuppfattat tiden !! taaaaaack livet... när jag sitter som surast och hatar mitt liv får jag ett mess av pappa : hej , bäst att du tar med dig ledighetslapp från skolan för vi ska till florida, betalat resan redan! Tro mig jag glömde allt det pissiga som hänt mig under denna dag allt dedär var så jävla värt dehär så sjukt glad just nu :D och så när ja väl kommer hem så har min klänning jag beställde kommit och den är skit snygg på så då blev denna dag ännu bättre.. Åhh om en och en halvmånad befinner jag mig i USA lycka <33333

20.49

Tida har precis åkt hem och nu är jag alone och matte boken stirrar på mig , den vill att jag ska plugga den jäveln han vet att jag inte fattar något av skiten som han har att lära ut! jag tänker skita i att han ligger där och ber mig att öppa honom nää så lågt tänker jag fan inte sjunka! jag tänker duscha och sova nu och om gud finns snälla lös mina tal imorgon på provet för de kommer jag inte att göra själv!
PS. tycker oerhört synd om er som läser min blogg

but you're no damn good for me

Tuuri sov här inatt , skit mysipysifdifg... har varit trött hela dagen, varför gud  WHY? ja måste verkligen plugga men varje cell i min kropp säger nej!men nu har jag tagit en promenad i regnet och druckit kaffe så nu blire matte+filosofi plugg!!
haha tida vet du vem jag syftar på ? ;)

dance to the beat of my heart

nu har en utav klänningarna från nelly kommit väntar på att nyårskläningen ska komma nu !!!
det är den gula som kommit , sitter helt okej bra dock lite trång över brösten men tydligen var det fler personer som tyckt samma sak om den sååå känner mig inte så ful haha.
och btw ni som vet om mitt parym beroende.... jag slängde en parfym idag , fick nåt ryck tyckte den lukta äckligt....jag.slängde.en.PARFYM cp hejdå !

i went up to the mountain

Har fixat nyårsklänning och klänning till juldagen nu + ledig imorgon och fredag! underbar onsdag kväll ska ta ett varmt bad och dricka tee sen blire sovaaa !

cause i been thinking 'bout forever

hey Jude, du får gärna gifta dig med mig!
Så irriterad på alla killar i detta land (inte irriterad på killen över han befinner sig INTE i detta land) vad äre för allvarligt jävla fel på dom ? Killarna här måste verkligen snacka med pantade brudar, eller så vet jag inte helt ärligt hur dom får tjejerna. Så jävla äcklad och trött på typ killar som ba : hej snygging , kan du komma hit och mysa lite med mig? ;) kanske ha lite filmmys? ;)), Jätte mysigt.... NOT! dom kan lika gärna säga : hej vill du komma hit och ligga ? Jag känner ju knappt dig och så men du verkar lätt! haha större chans att jag kommer till någon som skriver så. Men liksom hur dum tror dom att man är ? ba åhhh vad gulligt han vill att jag ska komma och "mysa"! Hur kan ens någon tjej vara frestad att åka till en kille som skriver/säger så ? -.-
aja nog om vidriga killar har varit pissig dag Jan har ännu en gång förstört min dag. Har hatat många lärare genom åren och dom har hatat mig men fan har dom inte förstört mina betyg som nu denna gubbjävel gör! har sjuuuukt mycket plugg! det positiva med denna dag är att fanny bjöd ut mig på mat som en liten julklapp till mig. Så gulligt vi käka på buddys, sjukt gott men åt så mycket så jag nu har ont i revbenen ... inte okej haha. Aja ska ta en power nap nu och lyssna på min man bebber <3 puss alla stalkers !

efterlyst

Precis ätit lunch med vickan helt sjukt att jag orkade åka till skolan idag , meeeen jag känner mig som en zombie ovanligt... Ska snart ha matte INTE TAGGAD men har ju prov nästa vecka och är helt körd om jag inte gör mitt yttersta för att klara det.
orkar.inte.skolan! bara en vecka kvar sen är jag fri i typ två veckor. LÄNGta aja bajbaj


they will write about me

sitter och skriver svenska tal nu *duktig! ska fan bli det bästa talet jag någonsin gjort sådeså!

all i want for christmas is......Perfume!

Har precis ätit mat. Värd skoldag åkte till skolan och gjorde prov... hade knappt öppnar boken men jag tyckte det gick helt okej bra ändå. jag borde verkligen engagera mig i  skolarbetet nu men det går inte jag är så sjuuukt skol trött vill bara ha lov, och ha kul. Aja ska ta och försöka få lite vettigt nu för jag går bara runt och äter hela tiden.... ska skriva ett tal nu och de ska bli det bästa jag någonsin gjort HEJDÅ

i like how it feels

sitter i skolan och väntar på att mina tjejor ska sluta så att vi kan gå på stan och köpa present åt slibbo. Helgen var ju helt ok, bästa är ju att jag förhoppningsvis kommer få hem en fin klänning! så stressad över att behöva köpa julklpappar till alla också vet verkligen inte vad jag ska köpa till allla vet bara vad dom ska köpa till mig haha eller vad jag tycker att dem ska köpa till mig ;) Hoppas denna vecka går fort för i helgen blire att fira sliiiiiiiivaaaaaaa!

RSS 2.0