all i want is to rock your world

Nu har jag packat färdigt väskan, känns som om jag fått med mig allt men om man känner mig rätt så har jag förmodligen glömt något viktigt. Mår så sjukt illa och är skit trött har vart det hela dagen , tror inte jag tål öl.... mår alltid dåligt när jag har druckit det! Just nu väntar jag på att pappa ska vakna så att han kan skjutsa hem mig till Viktoria, ska sova där inatt. Har gått och grubblat hela dagen idag så känner att jag behöver min lilla bebis just nu. Om 13 timmar sitter jag på planet , jag dör av längtan! jag ska vara svart när jag kommer tillbaka från Italien (Tida- du får passa dig för mig och viktoria ;) )







jednym ruchem serca

vaknade 11 imorse så sjukt trött har typ max sovit 4 timmar.... Maskeraden blev inte så lyckad igår eftersom det lades ner men hade kul ialf vi drog hem till tjejen som hade maskeraden. Jag hade faktiskt riktigt kul igår. Inatt åker jag och viktoria till italien!!! så ssjukt taggad på att åka till värmen. Har hört att staden ska staden ska vara jätte fin och mysig så ja hoppas på det bästa!


all day all night

Snart ska jag bege mig med viktoria och Tida på förfest, sen ska vi vidare till söderhielmska där de blir maskerad. Jag har klätt ut mig till badminton spelare, blev lite sent påtänkt och ville inte köpa massa maskerad kläder. Är inte så nöjd själv ser mest ut som om jag ska till gymmet eller nåt sånt, jag hoppas ialf på en super lördag kväll/natt, ciao !





två dagar kvar till Italien!! läääängtar


when the sky is falling down

Vaknade 11 imorse , är ganska trött faktisk! hade sjukt kul igår, vi åt jätte god middag hemma hos fanny som hon hade lagat själv sen körde vi nåt ölspel som fanny hade hittat på själv , tyvärr så fungerade det inte så bra... kanske för att vissa tjejer redan var tillräckligt packade. Efter det drog vi ner på slick, vi splittrades tyvär där pga lite saker som hände, men jag hade kul iaf. Dessutom Har jag nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv som jag var igår , cyklade hem och tillbaka till stan på 20 min för jag hade glömt leg hemma sen dansa vi hur mycket som helst på slick! så känner mig sjukt ofräsh ska snart hoppa in i duschen! Jag hade iaf en riktigt rolig kväll igår och vi var ett underbart gäng!
ikväll ska jag på maskerad får se hur de blir , är egentligen inge taggad på att klä ut mig men men...



i wanna marry the night

Ska snart bege mig mot stan för att möta upp carola, ska hem till fanny ikväll, hon har fyllt år! grattis till henne igen! Efter vi vart hos fanny ska vi ut och dansa. Bloggar om kvällen imorrn för hinner inte nu. Känner mig riktigt taggad just nu och behöver en utgång , Hoppas ni har en bra fredag puss!!





jag vill att det finns någon som stoppar mig när jag gör misstag

varför kan jag aldrig somna om när jag väl vaknat? så sjukt jobbigt, är sjukt trött och på dåligt humör hejdå!


the feeling of the drums

Jag borde sova nu för jag är sjukt trött, ska gå och lägga mig....snart. Sov hos viktoria igår natt , vi kollade på GG och bara snackade. Mot eftermiddagen åkte vi ner på stan, fick med mig en stickad tjocktröja hem! har blivit helt desperat efter höst kläder fast än de är sommar. Vill ha nya skor , jacka och massor av kläder men tyvär så kan man inte få allt här i världen! Jag och viktoria har suttit inne på någon sida där man kan kolla vilken kändis man är lik tydligen är jag någonslags blandning mellan oscar de la renta och jessica alba och viktoria verkar vara en blandning av tyra banks och bill clinton.... datorn verkar inte fatta att vi är tjejer ?
nej men nu ska jag ta och sova , godnatt!!


trapped in me

Har kommit hem från polen nu , eller för 3 dagar sen har varken orkat uppdatera sen dess eller haft tid. Har ummgåtts med Tida och Viktoria, i måndags var vi och kollade på sista delen av Harry Potter tyckte den var riktigt bra faktiskt lite synd att det var den sista bara. Igår var vi tre på stan och jag köpte ett par mörka jeans som jag länge behövt! köpte även en kjol och lite smycken! På kvällen hade vi filmkväll här och kollade på "the cable guy" ,helt sjuk film. Ikväll så ska jag till viktoria och kolla film, ser fram emot helgen just nu det kommer upp riktigt roliga grejor då! puss


time for nothing

Har inte kunnat uppdatera något eftersom jag inte har någon tillgång till internet här. Just nu sitter jag på ett internet cafe valdigt långt bort fran mitt hotel, svin dyrt att sitta vid datorn här inte värt det. Vi har haft otur med vädret här så de har inte blivit sa mycket solande och badande här, men jag har haft det trevligt endå. Vi har vart i större städer och kollat ätit god mat osv. Igår fyllde jag 18 år, grattis till mig! var riktigt mysigt vi var ute och åt jatte god mat och italienska glassar , var hur gott som helst!
Tyvär så har jag brännt mig i ansiktet så de blir inge mer solande av ansiktet känner jag eftersom jag börjat flagna i ansiktet, inte sa värst trevligt. Längtar sjukt mycket hem just nu och till alla mina vänner hade helst haft dom med mig hit! men kommer hem  söndag så de är inte så langt kvar.Nu ska jag gå till apoteket och köpa tabletter mot pollen sen får jag se vad dagen bjuder på, de finns för mycket pollen i det har landet!!

lost by watching you

Har inte orkat uppdatera något eftersom jag gjort en massa saker , vart mer roxi , shoppat och vart med familjen och hälsat på hos släkten osv. Har köpt så sjukt mycket saker här och nu är mina pengar tyvär nästan slut , inte kul! Börjar längta hem lite nu faktiskt , saknar alla mina kompisar och vill träffa dom, vet inte hur jag ska hinna träffa alla innan jag åker till italien men ska lyckas på något satt. ..
Idag ska vi ut och äta på restaurang lite senare och sen är de dags att packa for att åka till havet i 10 dagar, ska bli kul om vädret blir bra vill säga. Kommer förmodligen inte kunna uppdatera nåt... kanske om jag hittar nåt internet caf'e eller något !



Viva la fiesta

Jag är verkligen dålig på att uppdatera när jag är utomlands haha , jag finner liksom ingen tid för det. Nästa vecka vet jag inte hur jag kommer kunna uppdatera för jag vet inte om jag kommer ha någon tillgång till någon dator...
Igår var vi på stan och jag hittade lite fina saker att köpa , men det finns så mycket jag vill ha så jag vet inte vad jag ska lägga pengarna på riktigt, alltid svårt att bestämma sig när man har pengar. Men det slutade ialf med att jag köpte ett par korallfärgade shorts, vingörhängen och lite ögonskuggor. Det var sjukt varmt här igar 28 grader utan någon vind alls, faktiskt så tycker jag att det är skönt att de är mulet idag! Det ska bli mulet fram till söndag sen ska de bli sol igen , skönt det eftersom vi ska bo vid havet da i 9 dagar.
Men nu ska jag ta och äta och sen ska vi åka och hälsa på någon avlägsen släkting , puss!



RSS 2.0