knappt levande

Var på fest igår med Fanny och Elin blev lite mycket, blev ganska mycket kaos haha. Jag hade iaf jätte roligt men med tanke på hur jag mår nu så kanske de inte var så värt det. Så sjukt irriterad eftersom telefonen och internet fungerar inte här hemma och det är därför jag inte kunnat blogga på länge. Vi håller på och byter ut vårt bredband och telefoni eftersom telia suger och sabbar vårt internet och telefonen. Nu ska jag ta och titta på film med min mor och äta allt onyttigt jag kan få tag på hemma!


En bild från festen igår :)

da da dum

Sitter i skolan nu har äntligen läst ut ryska steg 2!!!! inge mer ryska för mig, känns så sjukt skönt. Har inte kunnat skrivit nåt i helgen eftersom vårat internet hemma fungerar inte så vi har sagt upp det nu. Jag hade sjukt kul i fredags vi hamnade på en fest i Andersberg. Och i lördags hade jag pizza/kort kväll med några tjejer var riktigt mysigt. Jag ska börja plugga lite till nk seminariet jag har imorrn har knappt kollat på instuderingsfrågorna än... jag skriver väl nåt inlägg sen i eftermiddag , Puss !

make me move like a freak

har precis legat och solat i någon timme och nu ska jag bege mig hem till Emma vi ska fixa oss iordning sen blir det utgång för oss! ska bli kul att se vad kvällen har att bjuda på. Hade svenska prov idag tränade inte ett piss och de var skit enkelt så det är ju skönt. En annan sak som hänt är att min IG varning har blivit skickad till en annan på skolan som heter likadant som mig-.- min lärare är så trög, varför inte skicka mina betyg i fortsättningen till alla på skolan? aja skriver mer imorrn om hur kvällen blev, adioos!


I got my lipstick on


Sitter nu i datasalen med Teddy behöver verkligen plugga för jag har prov snart och har knappt kollat på sidorna i boken som vi ska läsa... Det är sjukt fint väder idag och ja vill bara hem så jag kan ligga ute och steka , har hur mycket kläder på mig som helst eftersom en VISS person sa att de skulle bli kallt idag. Nej nu ska jag ta och plugga lite så jag får ett g iallafall sen blire solning!

Nu lovar jag att sova sött

Jag vill tacka Cornelia Dahlin som fixade den här blogg designen åt mig , TACK så jävla mycket! jag suger verkligen på sånt här kan inte nåt vettigt om bloggar men jag lär väl mig nu när jag använder en själv! Mitt första inlägg får bli såhär kort för jag är sjukt trött och imorgon har jag prov som jag inte tränat till hehe kommer gå så bra... nej men nu ska jag sova , godnatt !

PS. Tida jag dissade inte din design ja ville bara ha sådär häftigt med många bilder som viktoria har hehe , du vet att jag älskar dig endå <3


Test inlägg

No matter how many times that you told me you wanted leave
No matter how many breaths that you took you still couldn't breathe
No matter how many nights that you'd lie wide awake to the sound of the poison rain
Where did you go


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0