aaaaaarg

skolan suger ! så jävla sur just nu för har så sjukt mkt i skolan kommer aldrig hinna klart kmr säkert få sugiga betyg FML hejdå

i'm safe

Sitter och dricker min 4e kopp te nu , tack gud för att du skapade en sån underbar njutning för munnen som te! Viktoria har bokat in photoshoot för mig henne och weeds på lördag ska bli spännande har aldrig gjort nåt sånt så ska bli grymt kul faktiskt. Och hon blev ju sjukt snygg på bilderna fast de kmr ju naturligt för henne! Har fått två nya läppstift och imorrn blire skinn byxor och ut och äta med moder! älskar att mamma är sminkfantatst som sin dotter, eller ja jag är snarare som min mor ;) aja ska kika film med mor nu ,ciao !

10.25

Kom till skolan trots att jag är sjuk (duktig) sitter och försöker skriva ett PM till nationella kommer dock inte på nåt bra att skriva....
Tror det är nåt fel på mig så ska och ta prover idag på sjukhuset , kul! Jag är jämt trött och inte trött som andra är utan typ som någon drogat ner mig trött, jag blir sjuk hela tiden typ feber,förkyldningar,virus,inflammationer osv. Jag dricker hela tiden , kan typ dricka 5 koppar te till frukost och då överdriver jag inte. Aja jag hoppas dom kan hittar felet på mig så jag kan återgå till mitt normala pigga jag ! hejdoo

sartre

Ska ha filosofi prov om sådär 50 min skojsigttt ! eller inte... jag hoppas verkligen de går bra så håller tummarna för mig själv hehehrfdlrhzt

sister

Är hemma från skolan idag för kan knappt prata och har feber. Kunde knappt stå idag när jag vakna haha så har väl fått nåt virus som vanligt. Ska försöka hinna med matte och plugga lite filosofi idag (går det att plugga filosofi?) om jag orkar.
Har kollat på flygbiljetter ska förmodligen och hälsa på min kompis i sommar som bor i Barcelona. Och så planerar jag en liten annan hemlig resa.... ;)
Nu ska jag kolla film med syster , puss!
saknar italien som fan , 3 av dom bästa veckorna i mitt liv <3

when the lights go down in the city

sitter och skriver mitt svenska tal just nu, det suger... har aldrig varit en bra talare och vill ha mvg på detta så behöver nog turen på min sida på torsdag. eller lite hjälp från ovan.
Annars har jag haft en riktigt awesome helg , var på goya i lördags och vi fira morgan! var riktigt mycket folk på goya faktiskt så det var nice.
ska nog ta och beställa lite bilder hem också skulle vilja ha ett fotoalbum med massa bilder på underbara minnen så får se om jag orkar göra det idag , ciao !

FML

Jag är typ världens mest deprimerade människa just nu vill typ göra illa något eller någon haha. Fick hem fetaste räkningen idag och insåg att jag inte kommer kunna göra nåt nästa månad! FML! menar det helt seriöst kan inte jag få typ bränna upp något nu...... typ ett hus eller en skola eller en stad! dessutom så har min sjuka blivit värre JAMEN VAD KUL HEJDÅ
PS.ska äta mig äckligt fet så jag inte kan lyfta mig ur sängen , you're welcome to join me!

sämst på blogga

har varit en jobbig vecka bara massa plugg hade 5 timmars nationella prov idag, kändes som om det gick bra men det återstår att se. Har varit på waynes med Emma också ruuuligt.
I tisdags var jag såklart på Twi-day , så jävla bäst! veeeeet världens tönt hehe men älskar det ändå och det här har varit den bästa filmen hittills, älskar den <3 på lördag blire Gooya tror jag om jag hinner bli frisk.... har blivit sjuk igen , chockad ? skulle inte tro det!
AHMAAAAAGAD twiiiiiiidaaaaaay!!!!!!! Twilight töönt fdssfg<Egrdg<sd

i'm not that evil just addicted to beautiful people

så sjukt seg mår illa fast jag drack i fredags inte bra! ja är sämst på att uppdatera vet att ja tjatar om det i varje inlägg haha men jag uppdaterar ju typ en gång i veckan.... men de är mest för att ja någon gång i framtiden ska kunna gå tillbaka och läsa, vad spännande!!! Har iaf haft en grym helg , firade vickan i fredags! hon fick en parfym hon önskat sig av mig och Tida så jag hoppas att hon är nöjd! vi förfestade hos vickan först sen drog vi till slick. Besviken på slick igen bara massa kineser... dom var överallt helt sjukt! igår var jag med underbara personer på poolen och goya var riktigt nice faktiskt!
ska plugga lite inför nationella nu , puss !

hobbabobba

ska kolla på pretty little liars (älska) och Troian Bellisario är så sjukt vacker (ge mig hennes utseende) CIAO !

And it hurts

Har inte uppdaterat nåt på över en vecka haha jag suger verkligen. De har iaf vart awesome med lov, kunde ha fått vara lov fram till Januari tycker jag! Jag har slappat på lovet försökt få tillbaka alla förlorade sovtimmar jag hade lyckats trodde jag, men.....känner mig lika trött som jämt. Jag har varit med mina bebisar, chipskväll med både fanny och vickan, Spelkväll. Och varit uttklädd två gånger och varit lika packad båda gångerna haha.
Var på engeltoftas halloween fest i lördags var kul , men de var kaos för de var så sjukt mycket folk och så är jag lite ledsen för jag har tappat bort min favorit sjal :( man ska inte ta med sig saker man gillar när man ska på fest, kom ihåg det!

RSS 2.0