sometimes i get a good feeling ... YEAH

har inte hunnit uppdatera nåt varit superupptagen var på bio i onsdags vi kollade på friends with benefits, riktigt bra film dock mer tjejfilm skulle jag säga! jaa idag har jag åkt runt i emmas bil vi har bland annat varit i valbo och jag har investerat en ny fondation. Ska våga mitt hår nu och dra till emma sen äre utgång som gäller!!!!!

that pussy done changed

Har pluggat ungefär hela dagen idag så skönt att bli klar med allt. Och är så sjukt glad idag gått runt och varit stolt över alla , Emma fick sitt körkort idag! Känns skönt att ha en privat taxi chafför nu, så då vet man vem man kan utnyttja särskillt på helgerna, haha. Ska åka med henne till mora på söndag får se om hon hittar så långt. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.... eller jo! min underbara älskling från Ryssland har gjort en musikvideo, är stolt över honom också eftersom hans dröm är att hålla på med musik så det är kul att se att de går bra för honom, så om någon är sugen på att lyssna på lite rysk rap är de bara lyssna på klippet under ;)
Ps. när jag ändå skriver om musik har blivit helt beroende av en låt lloyd-dedication to my ex, värd att lyssna på har lyssnat på den på repeat hela dagen !

You may be deceived if you trust too much, but you will live in torment if you do not trust enough

Var med cornelia i fredags åt sjukt fin middag hos henne, vi åt kött med persiljesmör och pommes och sallad, briekex och massa annat gott blir hungrig bara av att tänka på det,sen fick jag även princess tårta som hon bakat, hon är så sjukt duktig på att baka den människan! har inte hunnit uppdatera nåt i helgen eftersom jag knappt varit hemma någonting. Vi drog iaf ut , blev inte så kul som jag hade hoppats på riktigt. Igår var jag med Fanny och några till vi bara tog det lugnt kollade på lite entourage och American psyko. sen idag åkte ja ner på stan för att möta viktoria en stund, kom hem vid 4 tiden idag. Är sjukt trött har knappt sovit något i helgen så tänkte ta igen det med att gå och lägga mig tidigt idag! har ju studiedag imorgon så att jag får sova ut, godnatt !


put your hands in the air

Ska dra ner på stan för att möta Cornelia vi ska till valbo sen ska vi hem till henne , orkar inte skriva nåt långt inlägg nu inte för mina inlägg brukar vara långa , men mer uppdatering kommer imorgon!

Färgade håret idag också de blev lite rödare faktiskt! syns inte så bra på bilden får slänga upp nåt annat sen , puss!

you can't buy a house in heaven

Har inte gjort så mycket idag faktiskt... som varje skoldag! hade typ två lektioner i skolan idag och 3 timmar håltimme emellan...fett ovärt! Har köpt en rödbrun hårfärg idag hoppas på att mitt hår ska bli mer rött än vad det är nu , men det lär väl inte hända eftersom det aldrig blir som jag vill. Har inte så mycket mer att skriva ska väl ut med Cornelia imorrn och röja och nu ska jag kolla på Desperata hemmafruar, puss!
skulle vilja ha nåt i den stilen

skulan

Viktoria sov hos mig inatt, myspys. Vi låg och prata så länge att det var riktigt svårt att kliva upp imorse om inte viktoria hade väckt mig hade jag tydligen inte klivit upp. Skolan var väl som vanligt, tråkig... gick ganska bra på matten iaf, de är ju positivt med tanke på att jag ska ha prov på massa jag inte fattar ett piss om. Efter skolan så följde jag med hem till viktoria eftersom hennes söta lillesyster fyller 5 år idag, grattis till henne. Hon fick en hello kitty tröja av mig, vet dock inte om de var så lyckat.... jag ska nog bara köpa presenter till folk i min egen ålder! Fick ju iaf massage av viktoria de är ju iallafall positivt, nu sitter jag bara och skriver på massa skit ska ta och dricka lite te nu, hejs!
jag och lilla Linn för över ett år sen , hon har inte åldrats en dag!

*uck them !

på pissigt humör , vaknade imorse och mådde ganska bra faktiskt så var ganska aktiv i skolan idag. Men såklart när man kommer hem så ska man bli så jävla förbannad på äckliga ungar man tyvär är besläktad med! Var på stan idag fick tyvär inte med mig nå kläder hem för kunde inte hitta något jag tyckte var fint...brukar vara så när man har pengar! Men jag köpte iallafall en blush från make-up store den heter "carmel" och lösögonfransar. Sitter nu och väntar på att Viktoria ska komma hon ska sova här, får se vad vi hittar på , ciao!

i wanna go out!

Var hos viktoria igår med tida och vi hade myskväll med chips och dip. Vi kollade på red riding hood, den har fått mycket dålig kritik men jag tyckte faktiskt den var bra och killen som spelade mot Amanda Seyfried var ju sjukt snygg. Han var tydligen en utav skådespelarna som dom valde mellan när dom skulle välja ut vem som skulle spela Edward Cullen....hur fan kunde de välja robert äckel pattinson? kommer nog aldrig fatta vad alla ser i honom för mig är han bara en ovårdad slusk! viktoria sov hos mig sen vi hade det riktigt mysigt har smittat varandra i omgångar nu! Har inte gjort så mycket idag bara legat och segat mig ska snart kolla film med familjen hoppas ni har en bättre lördag kväll än mig, ciao !

move

ska hoppa på bussen nu och hem till vickan  , vi ska ha film kväll och fetta oss har köpt med mig två dipper haha ! ha en bra fredag folks, bye !

it's a long way down

Har varit i skolan idag riktigt stolt över mig att jag orkade trots att jag fortfarande mår dåligt haha. Sitter till och med och pluggar just nu är snart klar med etik och livsfrågor läxan , sen har jag bara matte och svenska kvar men det hinner jag nog inte göra idag! Ska ta och göra lite nudlar åt mig nu viktoria den jäveln har gjort mig helt beroende. Kommer inte kunna gå ut i helgen för att jag fortfarande är sjuk , fyfan så sjukt deprimerande men ska försöka ha det kul i helgen iaf och jag kommer inleda den med myskväll med viktoria!
snygging cornelia i fredags !

I'm addicted to a life of material

Kände mig lite bättre imorse när jag vaknade så jag bestämde mig för att åka till valbo med familjen för att kolla på skor och kläder. Fick med mig hem ett par skor och ett par jeans så de kan jag bocka av från min behöver lista. Jag har verkligen vart i behov av nya skor och jeans, har inte lust att gå runt med bara converse hela hösten/vintern. Min hälsa dock vekar ha försämrats nu till kvällen , men ska försöka gå till skolan imorrn iaf jag vill inte missa hur mycket som helst. Håller på och laddar hem shutter island, har redan sett den men mamma är sugen på och se den så får väl se den en gång till då. Ska ta och koka lite te snart och kolla film med mutti, bye!
Jeansen och skorna!
imorrn får jag träffa mina bebisar ,längta! ;*

i'm so mean when i talk

har legat hemma idag , kände att de är för lång skoldag för jag ska klara av har fortfarande feber...fast jag mår lite bättre nu har inte verk i lungor och njurar längre. Ska försöka gå till skolan imorrn bara de inte regnar som idag ... om jag blir nerkyld och blöt så kmr de bara bli värre -.- Har inte gjort så mycket idag finns inte så mycket att göra när man är hemma, har lagat mat och suttit och degat framför datorn... tur att min mamma är ledig annars skulle jag dö av tristess. Ska ta och äta nu sen blire väl antagligen film...ser faktiskt fram emot att gå till skolan och ha matte imorrn haha!
jag i fredags , försökte tvinga min inte så friska kropp att festa ! ibland undrar jag vad jag tänker med...

sjuk

Sitter här och väntar på att Love and other drugs ska laddas hem , har ennu inte sett den får se om den är bra eller inte. Hade inte så kul som planerat i fredags faktiskt jag mådde sjukt dåligt och ville endå tvinga min kropp att festa.... inte så smart val faktiskt. Igår var jag på hälsocentralen och fick reda på att jag har lugninflammation och infektion i urinvägarna...kul! nä nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv utan ska ta och kolla film,cioa , ciao
weeds <3

cheers to the freakin' weekend

ska dra på förferre nu och sen blire slick , puss!

you know that i'm a crazy bitch

Snart är de helg , sjukt dans sugen sitter och poppar musik nu och blir bara mer taggad. Har varit en helt okej skoldag faktiskt , första dagen som jag inte känner mig övertrött. Kunde faktiskt koncentrera mig. Har till och med varit ute i de fina regnet haha var till affären och köpte lite grejer till min avocado sallad. Jag är nog störd i huvudet för jag gillar avocado mer än all godis och choklad som finns i hela världen , är helt beroende av det. Så nu ska jag ta och göra min avocado sallad och knapra på den medans jag drygar med min baby ;;

wordfeud

Efter skolan var jag Vickan och Tida förbi stan och kolla på vilka som sökte till modeljakten. Vet inte riktigt vem som gick vidare orkade inte stanna kvar. Vi drog hem till vickan istället och spela wordfeud. Jag ångrar seriöst att jag skaffade det där spelet är helt beroende nu.
har inte nå mer och skriva faktiskt förutom att jag är trött och borde avsluta detta inlägg nu!

I guess karma comes back around

Deepppp.... Jag gillar egentligen hösten men har hamnat i en depression typ jag orkar ingenting, sover inte ordentligt mår illa, humöret är som en berochdalbana. Och så kommer den där jävla skolan och förstör humöret mer, jag vill ju att de ska gå bra i skolan och de har ju inte gått dåligt...än! om jag ska klara de här skolåret skulle ja behöva ha lov i två månader haha. men de är inte så långt kvar till höstlovet om jag inte har fel ? aja ska ta och spela lite the sims nu hehe och sen ska jag slinga vickans hår , sjukt opepp på det men hon får betala mig med en helkropps massage ;) puss!

No lies

Har varit en helt okej skoldag faktiskt , har klarat av ännu en måndag. Har börjat med matte c på riktigt nu , de är sjukt svårt hoppas verkligen att jag klarar av det ! jag måste det annars är jag körd haha. Färgade viktorias hår igår det blev hur gulligt som helst måste ta och färga mitt hår snart också har redan börjat få utväxt och färgen har åkt ut så mkt. Vill ha de lite mörkare men fortfarande en rödbrun färg. Nu ska jag ta och poppa lite musik och plugga !

nevermind, i'll find someone like you

ska hem till Vickan och färga hennes hår sen ska vi titta på pearl harbor , ciao!

dom är så jävla bra på det

jag har inte uppdaterat nåt i helgen för jag har inte haft tid , egentligen orkar jag inte nu heller för jag är så sjukt förbannad. Vill slå på någonting ....eller skjuta på någonting! I fredags var de nollning helt okej , skulle va bättre om de var idag så jag kunde få ut min ilska på dom istället haha. Igår så kom viktoria och tida hit , vi satt och snacka och kolla på film. Egentligen var de meningen att vi skulle kolla på depp filmer och va deppiga men de blev inte riktigt så eftersom vi var på så bra humör då hehe , så allt de sorgliga i filmen var roligt för oss! Har lagat mat nu och ska ta och plugga lite tror jag... har sånt himla sug på att gå på bio dock !
jag och syrran

RSS 2.0