Clutch

Ska göra klart mitt PA nu , ska bli skönt att bli av med den skiten även om mitt PA rent av suger haha. Är sjukt trött drömde massa mardrömmar inatt. Lite smått irriterad också för jag beställde ett par skor i söndags och de har inte kommit än ? sen när blev nelly sega? förr fick jag hem saker på två max 3 dagar nu har det lixom gått 5 dagar, inte okej! jag som ville ha på mig dom på sista får se vad de blir med det...
Vill hitta en snygg kuvertväska av den större varianten tycker sånna är så sjukt snygga, har dock inte hittat någon bra än men kommer förmodligen komma massa i affärerna till sommaren!!
bilder weheartit

shake it , baka den abu hassan säga jag inte komma med den ! A-kassa

Idag mår jag så jääääävla bra, vaknade på ett underbart sätt (ni skulle va avis om ni visste) åt en riktigt underbar frukost och pluggade lite kultur historia. Har skrattat hela morgonen asgarvat, haft as kul!Känner mig riktigt fräsch idag också! yep snart ska ja ner på stan och göra riktigt roliga ärenden dosvedanja !

dödstrött.ledsen.arg

så jävla deprimerad just nu, min säng verkligen ropar på mig och jag skulle seriöst göra vad som helst för att få lägga mig i den och sova. har ju som sagt skola imorgon och jag börjar tidigt också...meeen jag har de här jävla PA-arbetet, orkar verkligen inte! önska att jag hade gjort nåt skit enkelt som typ filma ekorrar i skogen eller nåt sånt. Det värsta är att ja måste lägga ner så jävla mycket tid på det och jag har prov både imorgon och på fredag + det här. Det bästa skolorna skulle kunna göra är fan att ta bort den här skiten så jävla onödigt. Aja ska fortsätta nu sen plugga till provet som jag har imorgon , lovely kmr gå så bra!

i'm never the one

Tida åkte precis hem vi har suttit och planerat lite grejer hehe, borde egentligen plugga men finns ingen energi för det helst seriöst.... ja försöker verkligen men de går inte att skriva ner en enda rad och min hjärna kan inte koncentrera sig på saker heller. Vill bara ta studenten, flytta och vara lycklig! får nöja mig med att kolla på ett vampire diaries avsnitt medans

Mullet

Sitter och gör iiiiiiiiiingenting i skolan, jätte ruligt! nej men jag hatar när man har en bild i hjärnan över något man skit gärna vill ha men så kan man inte hitta det ute i affärerna! jag har skit länge velat haft en highlow skirt (mulletskirt) och jag har en bild i huvudet över hur ja vill att den ska se ut.... men hitttar jag en sån då ? Näe ... finns ingenstans :(






nåt i den här stilen iaf!

11.42

Väntar på att vickan och Tida ska få lunch är hungrig och trött vill bara hem och sova och inte vakna på typ en månad. Försöker jobba lite med mitt PA men de går inte så bra, funderar på att sitta kvar efter skolan och skriva. Man blir ju så förbannat deprimerad av vädret också ...... GUD ? är du där ??? jag vill ha sol NU , tack!

give me a break

klickade precis hem ett par skor..... jag kommer drunkna i skor snart haha. Har haft en helt sjuk vecka vet inte vart den tagit vägen riktigt. Ska fortsätta skriva mitt PA nu de ska ju in på fredag så ja kommer ha en tuff vecka framför mig. Sen ska jag kolla på no strings attached typ för 5e gången detta år.... helt underbar film<3
om alla killar var som ashton så skulle de inte finnas nå problem ;)

baby tonight

helloooo stalkers...sitter och skriver litteratur loggbok just nu är typ klar så skriver på detta blogginlägg istället. Har haft PA-möte och ja har faktiskt fått motivationen tillbaka, de är inte så mycket kvar jag har att göra och ja planerar att stänga in mig hela helgen och iaf bli klar med 90%. 50-dagars fest ikväll dock så de blir inget pluggande idag hehe. Men har haft migrän halva dagen så ska bli intressant att se hur ja mår ikväll, ciao!

now you're just somebody that i used to know

Ska börja på min litteratur läxa som ska in idag, men de tar nog inte så lång tid sen ska jag plugga lite staden. Så sjukt trött på skolan känns inte ens som om jag haft lov och det är självmord i skolan just nu! men bara en och en halv månad kvar håll ut!!! Fick mina skor idag iaf , och de är så sjukt snygga ska gifta mig med dem... aja nu ska jag återförenas med bebber och plugga, puss!

Nu ska vi vinna

Hade grymt rolig kväll igår lätt värd, har bara segat hela dagen. Hade bestämt mig för att plugga idag men fastnade vid hockeyn hehe ! kom igen nu brynäs!!

näe

det här jävla kuk PAt kan ju bara gå och dö hatar de här jävla arbetet efuhswfghfhj.... Har suttit med det i kanske 5h idag har jag kommit någon vart ? NÄE! fyfan orkar inte med det tänker skita i det , japp så är det!

LIBBY

Sitter och letar efter någon bra artikel som ska väcka känslor till mitt PA. Så har jag skrivit lite på PA-arbetet. Så sjukt jobbigt orkar inte skolan, men de ska in nästa vecka och jag vet redan nu att jag inte kommer hinna klart FML. Jag har inte heller haft någon motivation till att blogga, vet inte varför men jag hatar att sitta vid datorn. De är så sjukt tråkigt och jag förknippar datorn med plugg hahaha.
Om ett litet tag ska fanny komma och hämta mig och vi ska till corny och fika, så hoppas på en trevlig myskväll!
På tal om inget har jag utvecklat ett beroende för skor...jag vill att någon skänker mig en stor säck med massa snygga skor. Tusentals par! Det finns för mycket snygga skor man vet ju inte ens vad man ska köpa längre. Beställde ett par igår och ska beställa ett till par denna vecka hehe.


Dessa har jag beställt från nelly ska komma i veckan, har tänkt ha dem på när jag tar studenten! man kommer ju ha vitt på sig så då vill ja ha något som sticker ut.                                                                                                                                                                                                                          

och dessa är skorna jag ska beställa, älskar den ljuslila färgen <3

RSS 2.0