cursing this day

Kunde inte uppdatera nåt igår eftersom jag var upptagen hela dagen. Det var 30 grader varmt här igår så vi bestämde oss för att åka och bada. Sa vi bada och solade och åkte trampbåt igår , var hur mysigt som helst. Fick tillbaka lite utav min bränna som försvunnit när det var så dåligt väder i Sverige. Sen mot kvällen igår så träffade jag en utav mina kompisar vi tog en lång promenad och bara pratade om gamla minnen osv. Vilket vi inte hade förbrett oss på var att bli jagade av getingar hur länge som helst, vi hade tydligen gått nära nåt getingbo av något slag. Jag hatar verkligen insekter! forstår inte att människor utrotar isbjornar, tigrar, pandor osv när dom kan utrota vidriga insekter! men men man får inte alltid som man vill...
Idag ska vi ner på stan har tänkt att köpa ett par nya shorts, finns i massa olika färger men kan inte bestämma mig för vilka, tycker alla färger var fina. Så har jag tankt att köpa lite ögonskuggor i olika glada färger det är ju trots allt sommar sa då kan man hålla sig borta fran svart och grått!
här kommer ialf lite bilder!




btw twister glass kostar 3 kronor här  , lycklig tjej <3

did you bring a gift for me?

Idag var det sjukt varmt här gick knappt att andas ute. Var med familjen i stan köpte massa ansikts produkter och ett par nya solbrillor. Har länge letat efter ett par stora fyrkantiga bruna solkbrillor tycker det är så tråkigt med den här standard ray-ban formen som alla har , dessutom är de sa små.
Jag vet att det säger emot sig självt men jag har druckit smaksatt is kaffe idag ,älskar det... väldigt konstigt eftersom jag hatar vanligt kaffe. Men is kaffe är nåt jag kommer dricka mycket i sommar så sjukt gott! Saknar mina bebisar hemma och hoppas att dom har det skit bra <3



i'm still a child

Idag har vi vart på ett köpcentrum och kollat runt lite. Vädret har varit lite till och från vissa stunder var det jätte fint och vissa stunder var det mulet. Har inte hunnit sola än dock... vet inte när ja ska ha tid för det när man hela tiden gör saker. Jag köpte ett orange/korallfargat läppstift idag, kostade ca 220kr men det var värt varenda öre sa sjukt snyggt! Imorrn ska vi åka in i stan for att shoppa och äta mat ute!
Har haft världens pollen allergi här forstar inte varför, nyser hela tiden det kliar i näsa ogon och hals konstant sa jag knarkar pollen tabletter och nässpray! läste just att det ska bli tropisk värme i Sverige, trevligt för er ;)




i want you to take over control

kommit fram till polen nu , det var 30 grader varm här idag! Sa sjukt glad att jag kommit ifrån sverige. Känner på mig att jag kommer gå upp typ 10 kilo medans ja är här eftersom jag redan ätit mat för en vecka... Hade en katastrof natt eftersom jag knappt kunde sova och sov inget natten innan heller sa jag är knappt levande. Jag sov ca 4 timmar inatt eftersom det var massa fulla polacker som sprang runt och sjöng pa båten! Imorn ska ja förmodligen bara umgås med mina vanner och forsöka vara ute och få lite färg, får se hur det blir men nu ska jag gå och lägga mig , godnatt!!



keep on dancing!

Nu sitter jag här och väntar på viktoria ska komma! har precis ätit en liten midsommar middag med familjen det blev grillad citron lax, potatis, kall sås, sallad och champagne! är snart färdig fixat har bara sminket kvar. Börjar blir taggad inför kvällen, hoppas att jag komme ha en rolig midsommar. Men jag har alltid kul med viktoria så om inte festen funkar kommer vi säkert ha kul tillsammans. Nu ska jag ta och gå igenom allt jag packat och se om det är något jag glömt! och jag önskar alla en riktigt trevlig midsommar ;)



det här har jag på mig ikväll , höga jeans-shorts , ett transparant linne med broderier och ett par stora örhängen!

what the hell are we gonna do?

Har snart packat färdigt , tycker det är så sjukt jobbigt att packa! finns alltid nåt som man råkar glömma. Viktoria kommer senare till mig och då ska vi fixa iordning oss inför kvällen, så jag uppdaterar förmodligen senare!

almost there

Jag har vart grymt dålig på att uppdatera men har vart upptagen med att hinna träffa alla mina vänner innan jag åker så jag har inte hunnit uppdaterat. Igår var jag på stan och shoppade med fredrik och viktoria, blev mest jag som shoppade och fredrik drog hem... han tyckte förmodligen att det var jobbigt att gå runt med två shopping galna brudar på stan. Jag fick med mig en körsbärs-bodu butter från bodu shop, ett läppstift, ett par högmidjade shorts, en bandaue top, en transparant top och en kavaj/jacka. Så ja är riktigt nöjd på kläd fronten just nu! idag så har jag inte gjort så mycket, utan har tvättat alla kläder som jag ska ha med mig på resan sen var jag och pappa till valbo och köpte en mobil åt mig! men nu ska jag gå och lägga mig snart är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon, ciao!


färgen på läppstiftet är helt gorgeous, kommer användas flitigt i sommar!

Now what's cooler than being cool?

har legat och solat nu någon timme men det blev för kallt, var tvungen att få tillbaka lite färg i ansiktet. fick väl lite färg tillbaka skönt det , hatar att gå runt och vara vit på sommaren även om Sverige knappt har någon sommar. Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker och jag är riktigt taggad på att komma härifrån! dom här dagarna framöver innan lovet är helt fullspäckade måste hinna träffa alla innan jag åker annars kommer jag inte se vissa utav mina vänner på hela sommarlovet vilket inte är okej!
Var på en powerwalk med Emma igår och pratade lite om våran 18års fest , vi har inte bestämt allt än men om de blir så som vi har tänkt oss så kommer de vara runt 200 inbjudna ;) så får väl vänta och se vad det leder till!



all i really want is to be happy

Det blev inget true blood tittande för mig orkade inte koncentrera mig på en film eller en serie, jag och min syster bestämde oss för att sminka varandra istället. Vi lekte lite med foton också! jag ska försöka knäppa så mycket bilder som möjligt i sommar så att jag kommer ha lite minnen, de här är ju trots allt min sista riktiga sommar. Jag gillar faktiskt inte att ta foton, blir lätt uttråkad men man blir så glad av att se gammla foton från t.ex. resor man gjort :)




Några av bilderna :)

sun is gone

Tida har åkt nu kommer kännas sjukt konstigt att man knappt kommer se henne på hela lovet. Inte så många dagar kvar tills jag åker , känns sjukt skönt faktiskt även om jag knappt kommer träffa mina vänner på två månader. Idag har jag inte gjort så mycket , mår dåligt när de är sånt här väder ute mår illa och får huvudverk. Ska ta och fortsätta kolla på true blood om ett tag har snart kommit igenom hela första sesongen. Sjukt bra serie men grymt dryga dialekter stör mig på det hela tiden. Har tänkt att bara sitta hemma idag men imorrn får jag bege mig ut och umgås med någon! Shopping skulle få mig på riktigt bra humör nu faktiskt + bra väder, men jag behöver ju pengar! finns så mycket jag vill ha... aja de inte så långt kvar tills jag får pengar så jag får väl ta och bita ihop och vänta tills jag kan köpa allt jag vill ha!!




Jag får ta och lugna ner mig lite med parfymerna har redan så många och känns som om ingen flaska blir tommare... men beroendet vinner tyvär över allt

hurry up!

Väntar på att viktoria ska komma och hämta mig , vi ska hem till henne och ha filmkväll. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen heter men hoppas att den är bra. Skulle egentligen hämta hem min cykel idag men jag orkade  verkligen inte så får väl hämta den någon annan dag, vet inte ens om den står kvar....imorgon ska jag förmodligen ut, eller på lördag får se hur de blir men nu har jag bråttom och måste verkligen dra , puss!!!


drought

regn, regn och mer deprimerande regn. Vart tog solen vägen ? så sjukt glad att jag snart åker från detta land! imorgon ska det vara 26 grader och sol i min hemstad i polen och resten av veckan ska vara mellan 19-23 grader... vill dit nu! Men får nöja mig med att kolla på lite sex and the city ska precis börja med andra säsongen. Har planerat att ladda hem Lost och the mentalist också. Vi får se om jag hinner , ciao !



cause he made you perfect

Vaknade klockan 9 idag känner mig skit trött, mår alltid dåligt när de är sånt här väder. Känner mig tung i huvudet och mår illa. Har stått och skrubbat staket på framsidan i någon timme , inte kul! Nu väntar jag på att viktoria eller tida ska höra av sig för vi skulle träffas och gå på stan ett tag, tida åker bort på söndag sen kommer jag knappt se henne på hela lovet... :( håller på och laddar hem första sesongen av sex and the city, har bestämt mig för att jag ska hinna se alla serier jag vill se nu på sommarlovet. Vet dock inte hur jag ska hinna eftersom det finns så sjukt många serier jag vill se! nu ska jag ta och kolla lite sex and the city!

Rain, feel it on my finger tips

Har inte hunnit uppdaterat något i bloggen eftersom jag har haft lite fullt upp de senaste dagarna. I lördags skulle jag träffa cornelia , var helt oförbredd på en partykväll men så slutade det iaf. Vi hade det riktigt trevligt och vi kom hem vid 4. Då bestämde vi oss för att äta pizza och de var första gången jag åt ruccola pizza , sjukt gott (måste testas!). Dagen efter så badade vi i cornelias pool och lekte med hennes små valpar som knappt har fått sina tänder än. Dem var så sjukt gulliga ville bara sno med mig en liten puppis hem! sen så testade vi onlinepizza och beställde hem kebab , jag testade en grekisk kebab. Dom hade lovat oss läsk men vi fick ingen , dessutom så fick jag ett kebab bröd med ingenting i... fick lite grönsaker på sidan om. Ja som sagt beställ aldrig från Isak's! Nu ska jag ta och skrubba lite staket så jag och pappa kan börja måla. Men annars har jag haft en helt perfekt helg och en great start på lovet!




lite bilder på puppisarna och en bild på poolen!


i'm going somewhere you've never been before

Var och jobbade igår kan ju säga att de tillhör min top 10 lista över värsta dagar i mitt liv. Jag har träningsverk i hela kroppen kan knappt gå pga alla skavsår jag har på fötterna.. Inte kul! jobbade 11 timmar dock känns det som om jag jobbade 100... men men jag får ju pengar iaf! jag skulle dock behöva pengar just nu... ja vill köpa massa nya saker känns som om jag har på mig samma kläder hela tiden!!! ska snar börja fixa mig iordning för jag ska antagligen hem till cornelia, orkar inte sitta hemma trots min smärta!



Älskar mit rosa läppstift just nu de är skit snyggt nu när man fått lite färg i ansiktet. Har på mig läppstiftet på bilden men det syns inte så bra...

Jag vill bli brun

måste man sola baksidan ? känns så onödigt ja vill bli brun i ansiktet men det är väldigt stor färgskillnad på min fram och baksida så jag måste sola baksidan. Har suttit i solen ett litet tag och sen kommer viktoria till mig. Ska kanske på stan med Fanny ikväll, eller imorgon får se hur de blir. Är faktiskt ganska taggad på att jobba imorgon behöver lite extra pengar inför sommaren. Jag behöver pengar nu dessutom för att jag slösat på alla mina pengar, förstår inte vart dom tar vägen. Så vill jag jätte gärna ha två nya klänningar som jag såg på kenzas blogg men dom har inte kommit ut på nellys hemsida då. Det är en gul och en rosa med röda axelband lägger förmodligen ut bilder sen!

Stomp stomp I've arrived

Det var sjukt mysigt vid viktoriasjön , det blåste helt perfekt så man kunde ligga i solen ett bra tag. Jag skulle ju bada men är en riktig badkruka så det blev inte av , det blev bada fötter... haha. Men jag har ialf fått färg på kroppen och i ansiktet vilket är bra , de är sommar nu då ska man inte vara vit inte. Jag skulle egentligen behöva plugga idag men orkar verkligen känner att man inte borde ha nå mer skolarbeten de är ju nästan sommarlov! jag är sjukt festsugen, min kropp vill bara dansa loss till massa bra musik.Men de är ju ett tag fram till helgen det är ju bara tisdag. Så jobbar jag på fredag så det blir inge utgång för mig då heller, kanske lördag. Vi får se hur de blir , har planerat att jag måste göra så mycket roligt som möjligt och träffa alla innan jag åker. Nu ska jag ta och käka lite avokado och fetaost sallad, adios!


skulle inte sitta fel med en iskall mojito ;)


LOVELY DAY

har legat och solat i bollan hela förmiddagen med Fanny nu har jag skickat in min uppsats och väntar på att viktoria ska komma och hämta mig! vi ska till viktoriasjön och bada och sola och äta massa gott känner mig sjukt taggad. 29 grader varmt ute... helt sjukt de är så här sommar ska vara men tydligen ska det bli dåligt väder hela nästa vecka :( tur för mig att jag nästan inte är hemma nåt i sommar då. Men komme antagligen uppdatera om hur kvällen var lite senare!

I cant even sleep at night, can't get it off my mind

Viktoria och Tida åkte hem för ett tag sen, vi hade det trevligt och hade lite tjejprat. Sitter nu och pluggar tycker de är sjukt plågsamt men måste ta mig igenom den här skiten. Jag är faktiskt riktigt trött nu så måste nog lägga mig snart om jag ska orka upp imorgon. Jag har ialf bestämt mig för att jag ska skaffa hårförlänging efter sommaren, massa hår ska det bli och långt också! så sjukt trött på att ha så tunt och kort hår som jag har så har länge velat ha hårförlägning, de är tur att man har en kompis som är typ expert på sånt annars hade jag inte fattat nåt om hår förlängningar. Jag vill ha det riktigt långt så tänkte mig 60 cm men Tida säger att det kommer bli för långt så vi får se hur jag gör men är riktigt taggad på det!





Bilder weheartit.
Tida såhär långt hår vill jag ha som på bilderna och de är knappast 40cm!


I remember when i lost my mind

Underbart väder idag blir så himla glad när de är det. Viktoria och tida kommer hit idag. Vi ska nog ta de lugnt kanske sitta i solen och bara prata om helgen. Har pluggat hela morgonen känner mig lite smått stolt över mig själv och har nu hela historia uppsatsen klar, har även kommit igenom en bit på kulturhistoria uppsatsen. Känner att jag behöver mitt lov nu fast jag har ju bara tre skoldagar kvar, men endå! Jag vill slippa behöva tänka på skolan och bara göra vad jag vill. Känner på mig att den här sommaren kommer bli riktigt underbar och ser fram emot Italien i tre veckor med viktoria! Nu ska jag ta och städa på mitt rum ser ut som ett bombnedslag sen ska jag ta och plugga lite till!




Bilder: weheartit.com

Now the party's over

Jag är sjukt bakis... har nog aldrig kännt mig såhär bakis och vidrig. Har bara legat hemma i sängen hela dagen orkar ingenting fast jag har viktiga uppsatser som måste bli klara. Jag kan varken dricka eller äta nåt för då kommer jag förmodligen spy, kul.. Jag ska få träffa mina bebisar imorrn vilket jag längtar till dom sköter så bra om mig! nu ska jag ta och kolla på flickan från ovan och tycka synd om mig själv!


om ni inte har sett filmen , gör det! den är sjukt sorglig och fin film ,perfekta filmen när man tycker synd om sig själv eller är på dåligt humör (Y)


..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2586207/lindajosefinalarsson?claim=dhqbex83fn8">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Jag hatar internet

Jag är på sjukt dåligt humör eftersom mitt internet hemma fungerar inte fortfarande så jag kan inte skicka mina skolarbeten till mina lärare och dom skulle redan varit inlämnade känns sådär jätte kul när man går ut nästa vecka. Jag vet inte heller vad mina lärare kommer säga så jag är lite orolig. Men ska gå och prata med dom efter skolan och jag hoppas dom förstår! wish me good luck


RSS 2.0