biggest story

Ska snart dra till ica och köpa med mig chips hem till fanny hehe vi ska äta massor med onyttigheter ikväll och kolla film eller ha serie marathon. KULKUL. Mina bebisar ska ut så kommer säkert få massa knäppa sms och samtal från dom eller det förväntar jag mig! Har varit hemma idag hehe min väckarklocka ringde inte men från den positiva sidan så fick jag ju lov tidigare och så fick jag ju sova lite längre.... vänta finns der någon negativ sida med det? tror inte det! Ja har inte så mycket mer och skriva faktiskt börjar bli hungrig men måste spara rum åt massa chips hehe FETTOffdgf. BAIBAI
sånt här blir inte för mig ikväll eftersom fucking csn inte kan dela ut studiebidraget på bra dagar!

gotta give it my best

Har bara legat och segat , fått sömnproblem igen och de är inte bra för då orkar jag inget bara går runt och är trött hela tiden. Mina sömnproblem innebär att ja ligger och är vaken halva natten sen somnar jag fast jag sover inte riktigt utan är typ halvvaken , sjukt jobbigt! 
nog om det igår så beställde jag, tida och viktoria kläder. Jag beställde bara en klänning men fastnade för den för jag tyckte den var fin.
Har gått runt och trott i flera timmar att de var torsdag idag och att de är fredag imorrn , men nej sån tur har man inte! På fredag ska Sandra ha fest kulkul , sen äre lov! ska äta + sova nu , puss! (om jag somnar hehe)
Klänningen som jag beställde hoppas den passar men med min oproportioneliga kropp så vet man aldrig -.-
om ja hade pengar så skulle jag beställt den här också men men .... om den finns kvar sen så blir den min ! tkr den är sjukt söt hehe

10.13

Sitter i datasalen och väntar på Vickan , hon är så jävla seg kan hon komma och äta med mig någongång !?
jag är så jävla sämst på att uppdatera haha beror nog på att jag nästan aldrig sitter vid datorn. Helgen har varit ganska lame faktiskt.... förutom fredag , fredag var ganska trevligt dag faktiskt. Var på goya och interpool, goya var helt dött förmodligen eftersom ingen har typ pengar nu eller alla får ju pengar nu i veckan. Interpool var mysigt var där med Tida, emma och kaffe-pojkarna. Jag trodde då när jag åkte hem att jag var nykter.... men nu när jag kollar på mina sms från i fredags var jag fan inte nykter nånstans haha.
Vill att de ska vara lov nu orkar inte skolan SKOLAN SUGER UT LIVET UR MIG! förlåt.... men jag har damp just nu.
Har två prov den här veckan ett skulle vart idag men jag fick flytta det till imorrn hehe. Har inte pluggat nåt till de så de skulle gå skit om jag hade det idag!
hmmmm... vad har hänt mer????
Juste har fått ett par nya svarta jeans nu  , var behövligt! tror jag var den enda människan i sverige ett tag som inte ägde ett par svarta jeans, de är liksom standard vem har inte svarta jeans?
Behöver nån halloween kostym också.... vet inte vad jag vill klä ut mig till... de här suger. HEJDÅ

trött som faaan....

Är så sjukt trött klockan är bara halv 6 och jag halvsover. Jag vaknade halv sex imorse och trodde någon vill styckmörda mig inte så kul så kunde inte sova efter det hahaha , jag är så sjukt jävla feg! Kan inte kolla på typ skräckfilmer eller nåt sånt för då kan jag inte sova om nätterna. Har inte pluggat nåt den här veckan , fy skäms! jag borde men ja man gör inte alltid det man borde. Vill ha pengar eller ett jobb, kan inte nån ba skänka mig några miljoner så jag aldrig har det här problemet haha ?
Imorgon blir det förmodligen goya har ju VIP-biljetter hehe...
Jag måste färga håret också .... men det får bli när jag får pengar! så sjukt missnöjd med min hårfärg hela tiden ! jag vill liksom ha det mörkt fast med rött i. Blir så irriterad på att de aldrig blir som jag vill ha det och att håret blir fläckigt för att färgen försvinner på vissa ställen -.- dumma jävla hår! aja nu ska jag käka och gå och köpa mig en riktigt stor choklad kaka, ciao !
Jag vill ha samma färg som miley och cheryl så sjukt snygg brun färg! varför kan inte jag få sån för !!!!?

freaky like me

Ligger i sängen och latar mig med musik , ska faktiskt ta och sova snart nån timme sådär bara. Orkar inte vara trött imorrn , ska ialf plugga ikväll.....om jag orkar vet inte om jag kommer va lika ambitiös denna vecka, man kan ju alltid önska haha! Hade kul igår, men har haft så sjukt roliga helger på sista tiden så gårdagen går inte att jämföra med de andra helgerna haha. Jag har ialf mystiska skrapsår på händerna, blåmärke på höften och ont i foten så om någon vet vad som hänt med mig får ni gärna höra av er! Jag vet att jag ramlade i en städskrubb och bet sönder en plasthandske men tror inte de är orsaken bakom mina skador faktiskt. Nej nu är ja dryg här ska sluta med det här inlägget....nu...hejdå!
så sjukt snygga brudar haha

drinks tonight

Har inte hunnit uppdatera som vanligt haha , jag är så dålig på det särskillt på helger. Aja igår så var jag ut med Fanny var inget planerat egentligen men vi hade grymt kul... kanske det man ska göra sluta planera för då blir allt så mycket roligare! Vi var förbi en sväng på vår "klassfest" de var..... vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig halva klassen var inte där och musiken funka inte haha ja inget funkade. Vi drog ialf därifrån till interpool och satt och snacka sen vidare till goya sen tillbaka till interpool sen goya igen haha, fick går mycket igår. Var inte så mycket folk på goya igår faktiskt men hade kul endå hehe.
Idag ska jag på 18-fest , en gammal klasskompis fyller år. Får hoppas att jag får lika kul som igår , ciaO!

bara mer och mer

Sitter i datasalen nu hade geografi prov för ett tag sen. Vet inte riktigt hur det gick..... Alla frågor var liksom från G-MVG så de var svårt att veta hur mycket man skulle skriva och vad man skulle skriva osv. Jag som ville ha MVG på det här, knappast kommer få VG som vanligt -.- Låter som värsta tönten men ja behöver MVG i ALLT för att komma in där jag vill komma in sen. Får plugga mer nästa gång!
Igår var jag hemma hos viktoria på Mary-kay party. Ganska nice produkterna massar inte mig dock... vissa saker verkade väl bra men inte hudvårds produkterna, inte för mig ialf. Men men man är så olika. Idag ska jag ...Guess what ? PLUGGA! Imorgon är det fredag äntligen!! får se vad jag hittar på hehe


Had a dream i was king

Var hemma idag och pluggade IGEN.. Vad äre för fel på mig !? tredje dagen irad jag tror nästan jag har fått feber eller så har någon smällt till mig riktigt hårt i skallen. Och de är inte det enda chockerande med denna dag..... Jag har köpt GYMKORT och varit och TRÄNAT. Någon måste verkligen ha slagit mig i skallen, om någon skulle fråga mig igår så skulle det vara det sista jag skulle göra. Men iaf jag försöker peppa mig själv och börja träna i förhoppning om att få bättre hälsa, kanske förminska vissa delar på min kropp hehe. Imorrn så äre skola wiho vilken överraskning ... nej men ska hem till Viktoria på nåt slags "Mary-Kay party" vad det nu innebär , ska bli spännande och se vad de är viktoria har fått med mig på. Aja ska ta och plugga lite till, ciao  !

dr phill förmodar jag!

Sitter och pluggar geografi just nu och dricker Jasmine te och äter choklad. Helt perfekt på en måndag kväll tycker jag faktiskt. Konstigt nog så har jag pluggat två dagar i rad nu, händer inte ofta kan jag säga! Skolan var helt okej faktiskt, förutom att vi kollade på världens sämsta dokumentär film om någon Olle ljunggren (namn?) som är/var missbrukare , helt värdelös fatta typ inget för snubben verkade påtänd hela filmen.
Jag och viktoria har skrattat hela dagen åt vår dåliga humor, vi älskar pogrammet partaj särskillt Celebrity rehab med dr.phill , om ni inte sett kolla! de är såå värt!

chubby

Sitter i datasalen har håltimme just nu, ska ha etik och livsfrågor om ett tag skojsigt!!! Ska förmodligen plugga ikväll.... de suger har inget vettigt och skriva förutom att skolan suger ut livet ur mig! KAN DET BLI FREDAG ???

jag har ingen strumpa!

Har varit en awesome helg faktiskt , eller ja ganska awesome.... I fredags var jag på goya jag och viktoria måste ha köpt nåt supervin eftersom vi blev packade på två glas haha. Det var kul att kunna gå ut med både vickan och tida samtidigt brukar ju inte bli så eftersom viktoria fortfarande är bebis ;)
Igår så hade jag vickan och tida filmkväll vi kollade på LA Gigolo och käkade chips och dip! sällan vi fetar oss på helgerna konstigt att jag inte väger 100Kg med tanke på hur mycket jag äter.
Idag har jag varit superduktig, har städat hela förmiddagen och mitt rum är riktigt rent nu faktiskt , ska ta och plugga lite nu så har jag verkligen utnyttjat denna söndag väl !
haha den bjuder jag på bebisarna blev iaf fina <3

däääänsa

Sitter och poppar musik , så jävla taggad vill bara ut och dansa!!!! en dag kvar , eller ja knappt det har en lektion imorrn helt överlycklig! så börjar vid 11 sjukt skönt ,lite ovärt att åka till skolan dock , men vad gör man inte för skolan ;) sett att mina bebisar ska vara jätte fina imörgon , ja ska bara va.....färgbomb , de kommer komma som en chock hehe! Juste jag och viktoria ska göra martini och dricka det tomorrow , LYX! tycker martini är asgott eller ja lemon martini. Blir förfest hos en killkompis förmodligen , hoppas på en as nice fredag.... kan de bli fredag nu !?

12.19

Sitter och ska plugga till psykologi provet, tycker det där med psykologi är så jävla krångligt. ORKAR INTE! men är ju tvungen har prov om en och en halvtimme-.- Ska på goya imorrn med bebisarna får hoppas på att de kommer folk dit, annars blir linds ledsen! har inte så mycket mer vettigt att skriva...........hejdo

godheten själv!

Har precis färgat mammas hår och fixat det , blev faktiskt skit snyggt! ibland kan jag vara riktigt snäll , lite för snäll tycker jag faktiskt och folk uppskattar det inte fyfan!
Var på stan idag för att fördriva min tid eftersom jag har 3 timmars håltimme och jag slutar hur sent som helst på onsdagar , hatar denna dag! Fick iaf med mig två blusar hem, trodde inte att jag skulle hitta nåt faktiskt , och de var billiga också! sånt får en på sjukt bra humör. Ska ta och lägga in musik på mobilen nu och plugga psykologi , ciao!
en av våra sysselsättningar ;)

garden of angels

Sitter i skolan och skriver NK artikel medan jag väntar på att viktoria ska få lunch. Jag känner att jag har abstinens och behöver köpa nåt nytt , jag som trodde jag hade läkt! tyckte att det är mysko att jag inte velat haft nåt nytt klädesplagg på över en månad, inte likt mig! Aja får se om jag hittar nåt , ska fortsätta skriva min NK artikel nu !


snart ska du bli min hehehehe

I wanna tie you up with my underwear and roll around naked

Sitter och skriver min PA-plan just nu , har kommit på lite mer nu hur jag vill utföra mitt PA och vad det är jag vil komma fram till osv. Har inte uppdaterat nu på ett tag , har inte ens suttit vid en dator så har ju inte haft tid. Jag är ju duktig på att skriva korta inlägg men för att plåga er lite idag så kommer det bli lite extra långt för att få med vad som hänt under helgen.
I fredags drog jag och Emma till Goya, de hade tax-free kväll. Helt underbart när man ser att ölen och cidern kostar 19kr. Hade riktigt roligt eftersom det var sjukt mycket folk där som man kände. Såklart klumpig som jag är så lyckades jag rammla ner från räcket så jag har haft ont i foten hela helgen...dock är de inget jag mindes har bara fått det återberättat haha , ska aldrig mer dansa på räcket! Tida sov hos mig också , vi missade sista bussen så vi fick ta en annan buss och gå skit långt för vi glömde hoppa av på rätt ställe (eller jag envisades om att inte hoppa av på rätt ställe haha)
Lördag hade jag mysdag med Vickan vi köpte massa fetto saker till oss, vi köper alltid två diper när vi ska äta chips för vi kommer aldrig överrens om vilken smak vi ska ha haha. Jag åt så mycket chips att jag typ var mätt dagen efter. Vi var så jävla trötta på söndagen så vi satt inne och spela massa mobil spel haha. Kommer inte ihåg vad jag gjorde resten av söndagen faktiskt....typ bara slappade.
Aja ska fortsätta med mitt PA nu , ciao ! :)

RSS 2.0