the way you make me feel

asså hur snygg!??
det sexigaste som finns är fan killar som kan sjunga!

hun mör ente broo

Jag ska fan sluta dricka, japp så är det! sorgligt att jag är sämst på att ljuga och att jag är sämst när jag dricker haha. Men ska sluta....efter nästa helg! Nu har jag lovat mig själv det annars får mina kompisar ge mig en varsin fet smäll. Var iaf en trevlig helg var ut med emma och christoffer i fredags och med tida och matilda i lördags. Tida spåra som vanligt så jag fick leka hjälte och sköta om henne heheh ;)  aja sitter i datasalen nu och väntar på att få gå och äta ..... fett tråkigt orkar inte skolan! godnatt världen

everytime i close my eyes

Sitter och redigerar lite bilder och poppar musik tycker det är skit kul faktiskt. Ska baka idag eller imorgon , har tänkt göra cupcakes för syrran fyller år på söndag, hoppas de blir lyckade iaf. Ska ta och redigera lite fler bilder och fixa mig , puss!

i'm scared and i know it's wrong

Har haft huvudvärk,frusit och varit sjukt trött hela dagen tror jag är sjuk som vanligt men de skiter man väl i ! imorgon ska jag va med corny ett tag sen blire utgång med matilda på lördag, hoppas på en grym helg!
Har sminkat syrran idag och mig själv dock fick jag ingen bra bild på mitt smink dock blev jag nöjd med läpparna. Emilia blev sjukt fin iaf!

nobody's gonna bring me down today

Kuk liv.... orkar seriöst inte vara såhär trött jag känner mig som en jävla zombie i skolan varje dag fast jag sover. Somna på kanske tre min igår och har sovit 7.5 timmar men näe endå lika trött! Så börjar dagen med matte gjorde inget vettigt förutom att räkna ut hur mycket livet går åt spillo. 1/3 av vårt liv sover vi bort! resten går nästan åt skolan och jobbet. Ca 10-15% av vårt liv går åt det vi verkligen vill göra och tycker om, som att resa, umgås med vänner , äta god mat osv! 10-15% ! de är fan hemskt.....






jan-banan

sitter i datasalen och väntar på att ha min sista lektion med jan-banan inte pepp på den gubben! :( sen blire att plugga och träfffa emma för lite catch-up talk!



Kan fortfarande inte fatta att jag åker om mindre än en månad. Om en månad ligger jag förmodligen på en strand och har det skönt! ska bli så sjukt skönt att komma bort från allt.


do it like that

Okej forget about mitt tidigare inlägg jag blev bloggrapead av mitt innre snälla goda linda som vet vad som är bäst för henne. Men nu är jag tillbaka guuuys haha iaf de blir charles och badrigs fest på lördag , sjukt taggad! dom pojkarna vet hur man festar ;)

Can't fight the feeling, Cause you really got me feeling That feeling tonight

har försovit mig.... som vanligt! min dumma jävla mobil ringer ju lite när den vill. Jag har ju lovat mig själv att ja inte ska festa nu två helger utan bara ta det lungt. hmmm jag börjar redan få ångest över det och försöker tänka ut om det finns nåt roligare att göra på helgerna , vilket jag inte tycker det finns. eller jo finns en sak jag hellre skulle göra på helgerna än att festa och det är att ligga på en strand i 30 graders värme med en drink i handen. Dock så innebär de också alkohol. Haha folk måste tro att jag är alkoholist men jag ska bevisa , aaaa de ska jag! att jag kan sitta hemma ... SÅDESÅ!


gått och tappat förståndet

Sitter i skolan och väntar på att mina flickor ska sluta sin lektion så att vi kan få gå och äta. Har haft min första religion B lektion och känner att de kommer bli en rolig kurs och läraren verkar också bra. Måste ta och plugga idag faktiskt så att ja blir klar med alla mina rester. Var ut i helgen och det var kaos. Jag minns ca 30% av hela kvällen vilket INTE är bra. Jag som skulle ta det lungt..... Känner att jag får dra ner lite på festandet om jag ska kunna klara av skolan, är fortfarande lite bakis och mår illa. Men vi firade iaf Johannes som har blivit en stor kille nu hehe så drog vi på slick efter det. Jag kommer inte ihåg hur vi kom till slick , minns inte så mycket på slick heller för den delen men jag tror jag hade kul iaf!



it was all that i wanted

Har precis ätit världens godaste pasta som papi lagat med massor av räkor,grönkål och spenat hur gott som helst! Jag har inte lyckats vända tillbaka dygnet än vilket inte är så bra, men det kommer. Just nu sitter jag och lyssnar på "gamla godingar" bl.a. michael och roxette och ska börja skriva ett bra CV här. Sen blire göra lite läxor och prova lite yoga. Blir mycket gjort denna vecka hoppas jag !!!!

A new moon leads me to woods of dreams and I follow

Berget med läxor blev just lättare bara 4 saker kvar att göra innan denna vecka är slut , klapp på axeln !

Allvar

hej bloggen och läsare förlåt att jag inte har uppdaterat nåt på senaste tiden men det har bara varit för att jag har haft ett awesome lov! livet leker just nu:
1. jag åker till USA om 40 dagar i två och en halv vecka!
2. jag har fått tillbaka lusten att plugga
3. jag behöver inte flytta lååååångt bort efter studenten eftersom min utbildning finns nu i sthlm
4. jag har inte blivit sjuk .....ÄN
5. Jag har världens underbaraste vänner <3
det enda som fattas nu är ett jobb och mitt liv är bäst! NEJ nu ska jag ta och skriva en hel uppsats här även om de så tar mig en hel natt, puss!
skulle verkligen inte tacka nej ;)

they all talk shit

första gången på en vecka typ som jag sitter vid datorn , är ju trogen min mobil <3 det har hänt mycket sen jag blogga sist så kommer förmodligen glömma en massor. Har varit uuut ja juste hmmm finns inte så mycket att säga om den kvällen var väl så där okej kul. Jag tycker faktiskt nyår är överskattat förfesterna är alltid roligast! Har varit med mina bebisar också vi kolla på en sjukt jävla bra film igår "one day" så jävla fin men deprimerande film fick fan ont i själen av den. Imorgon drar jag ut igen en sista gång innan skolan börjar sen blire bakis buffé på fredag , ciaoo !
så jävla snygga brudar haha

RSS 2.0